B2A6571 Retuschering Min

Suomen Ohutlevyasennus

SUOMEN OHUTLEVYASENNUS
7
Andel av omsättning

Besök hemsidan

Suomen Ohutlevyasennus Oy grundades 1984 och är en ledande aktör inom totalentreprenad med fasadrenovering som expertområde. Bolaget har huvudkontor i Åbo och arbetar främst inom renoveringssegmentet, men utför också fasadbeklädnad av nya byggnader.  

 

Suomen Ohutlevyasennus är verksamma på den finska marknaden. Kunderna utgörs främst av bostadsrättsföreningar och byggföretag. Med 40 års erfarenhet och med stort fokus på projektledning och egen personal har bolaget byggt upp ett starkt varumärke. 

 

Balco Group förvärvade 60 procent av aktierna i Suomen Ohutlevyasennus i början av mars 2024, med en option om att förvärva resterande aktier. Suomen Ohutlevyasennus har vid flera tillfällen samarbetat med Riikku Group på stora projekt och genom de båda förvärven tar Balco Group en ledande position inom koncernens expertområden på den finländska marknaden. 

 

Suomen Ohutlevyasennus i siffror

11,2 MEUR

NETTOOMSÄTTNING

50

ANTAL ANSTÄLLDA

2024

FÖRVÄRVAT

1984

GRUNDAT
B2A6571 Retuschering Min B2A6571 Retuschering Min

Suomen Ohutlevyasennus Oy är ett ledande finländskt företag inom fasadrenoveringar, fasadentreprenad och projektledning för fasadrelaterade projekt. Efter förvärvet kommer bolaget fortsatt att drivas av de båda delägarna Jukka Stam och Mikko Jokinen.