BALCO BREDDAR SITT ERBJUDANDE MED FASADRENOVERING

30.09.2020

  • Hem
  • Press
  • BALCO BREDDAR SITT ERBJUDANDE MED FASADRENOVERING

För att bättre kunna möta kundernas behov, stärker och kompletterar nu Balco sitt erbjudande och kommer som totalentreprenör även att erbjuda renovering av fasad i kombination med balkongprojekt. Genom att ta ansvar för både balkong och fasad kan Balco, genom samarbete med en nordisk bank, ge upp till 70 års amortering på ett helt projekt, vilket gör satsningen såväl ekonomiskt som miljömässigt hållbar.

På många fastigheter som är i behov av en balkongrenovering, behöver även fasaden förnyas. En komplett renovering ger en betydande energibesparing, en mer hälsosam boendemiljö och påverkar dessutom husens utseende positivt. Inledningsvis är det fokus på den svenska marknaden, men målet är att på sikt kunna erbjuda totalentreprenad även på övriga marknader där Balco är verksamma.

– Att vi nu breddar vårt erbjudande är i linje med Balcos tillväxtstrategi och med företagets ökade fokus på hållbarhet. Genom att erbjuda en totalentreprenad i projekt där både balkong- och fasadrenovering ingår stärker vi vår marknadsposition, säger Kenneth Lundahl, vd och koncernchef för Balco.

För mer information, vänligen kontakta:

Kenneth Lundahl, vd och koncernchef, 070-630 20 57, [email protected]
Michael Grindborn, CFO och IR-chef, 070-670 18 18, [email protected]

file-attachment

Release

download-icon